Hírek

A globális felmelegedés, a klímaváltozás következtében egyre gyakoribb és intenzívebb hőhullámok fordulnak elő. Az ilyen időszakok különösen megviselik a szervezetet, ezért kiemelten fontos, hogy a munkavállalók alkalmazkodni tudjanak a meleg, forró napokhoz.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Munkavédelmi Főosztálya további 6 olyan munkabaleset esetleírásait tette közzé, amelyek tanulságul szolgálhatnak.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Munkavédelmi Főosztálya közzétette a 2020. június 1. és 2020. november 30. közti országos "Építőipari kivitelezési tevékenységek munkavédelmi célvizsgálata 2020" vizsgálati szempontjait.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Munkavédelmi Főosztálya közzétette a 2019. év munkabaleseti statisztikával kapcsolatos tájékoztatóját. A tájékoztató a 2020. január 8.-ig beérkezett és nyilvántartásba vett munkabaleseti jegyzőkönyvek összesített feldolgozott adatait tartalmazza. A munkabaleseti adatok a három munkanapot meghaladó...

A Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztálya olyan megtörtént munkabalesetek esetleírásait tette közzé, amelyek tanulságul szolgálhatnak.